Leerkracht

De Engelenberg • 0,2-0,6 FTE • per direct tot 20 juli 2024

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste leerkracht die stevig in de schoenen staat. Het goed voorbereiden van je lessen is vanzelfsprekend en je reflecteert op gebeurtenissen en ontwikkelingen om daarvan te leren. Je hebt een eigen mening, kunt jezelf kwetsbaar opstellen en durft hulp te vragen en te bieden.  Samenwerken is belangrijk voor jou. Je bent een echte teamplayer die gemakkelijk contact legt, goed kan relativeren en een gezonde dosis humor meebrengt. Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk, uiterlijk voor 12 mei 2024.

Mail Solid Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Jij bent die gedreven leerkracht die 

  • oog heeft voor ieder kind
  • energiek en flexibel is
  • en consequent blijft

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van schooljaar 2023-2024.

  • maandag in groep 4 (0,2 fte)
  • dinsdag in groep 3 (0,2 fte)
  • vrijdag in groep 6/7 (o,2 fte)

Ben je 0,2, o,4  of 0,6 fte beschikbaar? Reageer ook dan gerust om de mogelijkheden te bespreken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-PO en je wordt ingeschaald op basis van je ervaring. Je krijgt een laptop in bruikleen.

Ods De Engelenberg

Wij zijn een openbare daltonschool in Kampen. Het is onze ambitie om onze leerlingen maximaal voor te bereiden op de wereld van vandaag en morgen. Dat doen we met het aanbieden van kennis, maar juist ook willen we onze leerlingen relevante 21e-eeuwse vaardigheden bijbrengen. We inspireren hen om op zoek te gaan naar hun talenten. Waarbij we ze vooral willen laten ervaren en beleven dat plezier en positiviteit de pijlers zijn voor zelfbewust en positief kritisch burgerschap.

Voor wie nieuwsgierig is, is elke dag op ods De Engelenberg een ontdekkingsreis. Ons bevlogen team stimuleert en motiveert onze leerlingen elke dag om iets nieuws te leren of te ervaren. We betrekken ze, we nemen ze serieus en we creëren betrokkenheid.

Interesse

Stuur jouw CV en motivatiebrief zo snel mogelijk en uiterlijk 12 mei 2024 via onderstaande knop. Deze vacature gaat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Mail Solid Solliciteer nu! Meer over ods De Engelenberg