Bovenbouw leerkracht

Het Meerrijk • 0,4-0,6 FTE • vanaf 1 april 2024

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste leerkracht die stevig in de schoenen staat en houdt van een ordelijke sfeer in de klas. Je bent in staat om te differentiëren en met een open blik te kijken naar de leerlingen. Het goed voorbereiden van je lessen is vanzelfsprekend en je reflecteert op gebeurtenissen en ontwikkelingen om daarvan te leren. Je hebt een eigen mening, kunt jezelf kwetsbaar opstellen en durft hulp te vragen en te bieden. Samenwerken is belangrijk voor jou. Je bent een echte teamplayer die gemakkelijk contact legt, goed kan relativeren en een gezonde dosis humor meebrengt. Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk, uiterlijk voor 20 maart 2024. 

Mail Solid Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Je gaat op donderdag en vrijdag lesgeven aan onze fijne groep 6. Deze groep bestaat uit 18 leerlingen die serieus en hard werken en houden van gezelligheid. De dynamiek in deze groep is heel prettig, de kinderen zijn lief voor elkaar en kijken naar elkaar om. De groep is gebaat bij structuur, duidelijkheid en positiviteit. Ben je voor 3 dagen beschikbaar? Fijn! Voor de woensdag zoeken we een collega die ambulant inzetbaar is in voornamelijk de bovenbouw. Je werkt zelfstandig, zet jouw kennis en vaardigheden in en werkt nauw samen met een ervaren duo-collega.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fijn team in een moderne, open school waar de rust onze blikvanger is. Het betreft eerst een dienstverband voor bepaalde tijd tot de zomervakantie, met de intentie om te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-PO en je wordt ingeschaald op basis van je ervaring. Onze school telt een hoge weging en daarom ontvang je een arbeidsmarkttoelage. Je krijgt een laptop in bruikleen.

Obs Het Meerrijk

Wij zijn een openbare basisschool met 125 leerlingen. We bieden traditioneel modern onderwijs met veel aandacht voor taal, rekenen en lezen. Op onze openbare basisschool biedt een sterk team uitdagend en kwalitatief goed onderwijs waarin wij met plezier samen, optimaal leren ontwikkelen. Vooral het samen vinden we belangrijk. Net als aandacht voor elkaar en een glimlach naar elkaar. We bieden iedere dag kansen omdat we daarin geloven. Om het positieve schoolklimaat te behouden werken we met ‘Schoolwide Positive Behaviour Support’ (SW PBS). We werken met het 5 gelijke dagenmodel. Dit betekent dat we alle dagen van 8.30 tot 14 uur lesgeven.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief zo snel mogelijk en uiterlijk 20 maart 2024 naar info@hetmeerrijk.nl. Deze vacature gaat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. 

Mail Solid Solliciteer nu! Meer over obs Het Meerrijk