Onze kernwaarden

OOK draait om samen. Op onze scholen komen mensen, verschillen en culturen samen. Elkaar zien, elkaars verhalen horen, leren van al die mooie verschillen. Dat is wat ons onderwijs zo bijzonder fijn maakt. Dat lees je terug in onze kernwaarden.

Ptf8397

Illustraties Vakbekwaam2

We zijn ambitieus

Met een diversiteit in onderwijsconcepten creëren we leeromgevingen waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zodat zij op het juiste niveau doorstromen naar het VO en kansrijk zijn in onze samenleving. Met een combinatie van hoge verwachtingen, overtuigingen en vaardigheden maken onze leerkrachten daarin het verschil door ondernemend te zijn en lef te tonen.

Illustraties Betrokken2

We zijn nieuwsgierig

Leren van elkaar en met elkaar. Dat doe je door respect te hebben voor de mening van de ander. Door nieuwsgierig te zijn naar het verhaal wat die te vertellen heeft. Door actief, onderzoekend en ondernemend te zijn. Door jezelf te zijn en je stem te laten horen. Zo ontmoet je op de scholen van OOK de hele wereld.

Illustraties Uniek

We zijn liefdevol

We geloven dat oprechte aandacht voor elkaar bijdraagt aan goed onderwijs. Daarom zijn we blij dat je er bent zoals je bent. We geven met toewijding les en delen normen en waarden. We zien elkaar en ervaren dat we gezien worden met al onze talenten. Door elkaar onbevooroordeeld te ontmoeten, vervagen grenzen en verbinden we met elkaar.

Ptf7103

OOK draait om samen

Om het allerbeste onderwijs te bieden heb je een visie nodig. Bij OOK hebben we de diepgevoelde overtuiging dat je alleen kunt ontdekken wie je bent en wat je kunt als je met en van elkaar leert. Als je leert van andere mensen, van andere culturen, van andere overtuigingen. Daarom draait OOK om samen. Omdat verschil verbindt.

Onze missie en visie